Menu
6/2018

6/2018 Haussa tiimipäällikkö sekä tiimiläisiä Turun alueella

Etsimme Turun alueella avattavaan toimipisteeseen organisointikykyistä tiimipäällikköä sekä osaavia projekti-insinöörejä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluvat jakeluverkon suunnittelu sekä projektijohtaminen.

Edellytämme sähköteknikon, insinöörin tai muuta sähköalan koulutusta sekä ainakin 3-5 vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. PowerGrid tai Trimble NIS verkkotietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja innovatiivisen työyhteisön, vaihtelevat työtehtävät ja hyvät mahdollisuudet edetä uralla. Sinulla on mahdollisuus tehdä myös etätyötä.

Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Tiedustelut: Mika Seppänen, 050 543 9888, mika.seppanen@insplan.fi

Mikäli voisit olla juuri tähän tehtävään oikea henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella, sähköpostilla info@insplan.fi, mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.