Menu
12/2018

12/2018 Etsimme markkinointi-assistenttia Porvoon toimipisteelle

Olemme valtakunnallisesti toimiva energia-alan yritys, ja etsimme nyt Porvoon toimipisteelle osa-aikaista markkinointiassistenttia työskentelemään yrityksemme markkinoinnin parissa vuoden 2019 alkupuolesta alkaen.

Tehtäviin kuuluu mm. yrityksen digitaalinen markkinointi, sosiaalisen median päivittäminen, markkinointiaineiston ideointi ja työstäminen, nettisivujen päivittäminen sekä vaihtelevat toimistotyöt. Toimimme mielellämme myös toimeksiantajana aiheeseen liittyvään opinnäytetyöhön.

Toivoisimme sinun olevan oma-aloitteinen, järjestelmällinen etkä pelkäisi kokeilla uusia asioita ja käyttää luovuuttasi. Sopeudut helposti uuteen työympäristöön ja työtehtäviin, ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävän kannalta olisi myös tärkeää, että olisit taitava hyödyntämään sosiaalista mediaa ja markkinointia yrityksen näkökulmasta.

Tarjoamme sinulle modernit työkalut, dynaamisen työympäristön ja vaihtelevat tehtävät oman osaamisesi ja innostuksesi mukaan. Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijalle, sillä työajat ovat joustavat ja ne voidaan sovittaa opintojen ohelle.
Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– esim. markkinoinnin koulutusta
– erinomaiset viestintätaidot
– asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot
– tietokoneen ja yleisimpien toimistosovellusten sujuvaa osaamista
– visuaalisuus ja tekstin tuottaminen

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan ja kestää 3-6kk, jonka jälkeen työsopimus voi mahdollisesti jatkua. Tehtävä soveltuu hyvin myös työharjoitteluksi.

Tiedustelut: Jasmine Mäenpää, 040 1966 242, jasmine.maenpaa@insplan.fi
Mikäli työskentely yrityksessämme kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella, sähköpostilla info@insplan.fi