Menu
1/2019

1/2019 Kesätyöhaku on jälleen avattu

Kesätyöhaku vuodelle 2019 on alkanut Insplanilla, ja haemme määräaikaisiin työsuhteisiin projekti-insinöörejä eri toimipisteillemme Porvooseen, Turkuun, Seinäjoelle, Imatralle ja Joensuuhun. Työtehtäviin kuuluu jakeluverkon suunnittelu, dokumentointi sekä muut työnantajan nimittämät tehtävät suunnitteluun liittyen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja mielellään 1-3 vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme PowerGrid tai Trimble NIS verkkotietojärjestelmän tuntemusta. Me puolestaan tarjoamme sinulle nuorekkaan työyhteisön, modernit työvälineet sekä etätyöskentelymahdollisuuden.

Tiedustelut: Jasmine Mäenpää, 040 196 6242, jasmine.maenpaa@insplan.fi

Työsuhde on kokopäiväinen ja kesätyöluontoinen, ja alkaa sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä 2019. Työn jatkuvuudesta kesän jälkeen voidaan myös neuvotella. Mikäli kesätyö yrityksessämme kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti CV:llä ja palkkatoivomuksella, sähköpostilla info@insplan.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.