Menu
1/2019

1/2019 Projekti-insinöörejä palkataan valtakunnallisesti

Haemme valtakunnallisesti projekti-insinöörejä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin jakeluverkon suunnittelun sekä projektivalvonnan tehtäviin toimipisteisiimme Porvooseen, Turkuun, Seinäjoelle, Joensuuhun ja Imatralle, sekä huomioimme muutkin alueet valtakunnallisen toimintamme ansiosta.

Ideaalilla hakijalla löytyisi esimerkiksi sähköteknikon, insinöörin tai muun sähköalan koulutus sekä mielellään 1-5 vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä. Tehtävä edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jota on mahdollista toteuttaa etätyönä. PowerGrid tai Trimble NIS -verkkotietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Me puolestaan tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa yrityksessä, mordernit työkalut ja toimintaympäristön sekä mahdollisuuden edetä uralla.

Työsuhteet ovat kokopäiväisiä ja toistaiseksi voimassa olevia, ja alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedustelut: Jasmine Mäenpää, 040 196 6242, jasmine.maenpaa@insplan.fi

Mikäli voisit olla juuri tähän tehtävään soveltuva henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella, sähköpostilla info@insplan.fi pikimmiten.