Menu
4/2019

4/2019 Sähköverkon tarkastajille töitä tarjolla

Haemme nyt sähköverkon tarkastajia tarkastus- ja laadunvarmistustehtäviin valtakunnallisesti, erityisesti Kouvolan, Keravan, Mäntsälän ja Porin alueella.

Tarkastajan tehtäviin kuuluu pääasiassa sähköverkon kunto- ja asennustarkastukset maalla ja mahdollisesti myös ilmasta käsin. Sopivalta hakijalta löytyisi sähköalan koulutus sekä aiempaa kokemusta sähkönjakeluverkkojen tarkastuksista.

Varsinaiset toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa, Turussa, Seinäjoella, Joensuussa ja Imatralla, mutta tarkastuskohteita löytyy eri puolin Suomea. Etsimämme henkilö olisi siis halukas matkustamaan työn puolesta ja tekemään keikkaluontoista työtä. Tarkemmasta työajasta sovitaan erikseen hakijan kanssa.

Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera pikaisesti osoitteeseen rekry@insplan.fi, mikäli koet olevasi etsimämme huipputyyppi tähän tehtävään!

Tiedustelut: Mika Seppänen, 050 5439 888, mika.seppanen@insplan.fi