Kaikki uutiset

Inspectan verkostotarkastuksen liiketoiminta Insplan Oy:lle

Kiwa Inspecta Suomi ja Insplan Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Inspectan verkostotarkastuksen liiketoiminta siirtyy Insplan Oy:lle.

Voimajohdot kuvituskuva, Insplan Oy

Verkostotarkastusten liiketoiminta tarjoaa monipuolisesti palveluita verkkoyhtiöille, teollisuudelle ja kiinteistöille. Palveluita ovat mm. linjojen lahoisuus-, kunto- ja yleistarkastukset, erotin-, muuntamo- ja jakokaappitarkastukset sekä potentiaalimittaukset, jännitetyöimuroinnit ja osittaispurkausmittaukset sekä lentotarkastukset. Liiketoiminnan palveluksessa olevat henkilöt siirtyvät kaupan yhteydessä vanhoina työntekijöinä Insplanille.

Insplanin tavoitteena on kasvattaa yhtiö valtakunnallisesti johtavaksi Energiainfran asiantuntijaksi, jota päämäärää liiketoimintakauppa tukee.

​Insplanissa työskentelee tällä hetkellä lähes viisikymmentä energiainfran asiantuntijaa. Lisäksi Insplanilla on laaja alihankintaverkosto eli se työllistää näin myös muita alan palveluita tuottavia yrityksiä. Liiketoimintakauppa tukee Insplanin asemaa luotettavana ja monipuolisena infra-alan asiantuntijayrityksenä. Sopimus allekirjoitettiin perjantaina 5.2.2021.

Lisätietoja:
Maajohtaja Jussi Ojanen, Kiwa Inspecta, 050 453 6801
Toimitusjohtaja Mika Seppänen, Insplan Oy, 050 543 9888

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.