Infrapalvelut

Tarjoamme asiantuntijapalveluita ulkovalaistusverkkojen rakennuttajille ja niiden omistajille, kuten kunnille, kaupungeille, verkkoyhtiöille ja urakoitsijoille. Suunnittelemme myös sähköajoneuvojen lataukseen liittyvää infraa sekä tarvekartoituksia.

Valaistukseen liittyvä infra on monella tapaa merkityksellinen sekä ympäristön että yksilön kannalta: se vaikuttaa mm. viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja esteettömyyteen. Ympäristöystävällinen ulkovalaistus tarkoittaa kestäviä, energiatehokkaita ratkaisuja, jotka vaativat älyteknologian hyödyntämistä. Energiatehokkuus tuo mittavia säästöjä tie- ja katuvalaistukseen.

Valaistusverkon elinkaari sisältää useita vaiheita suunnittelusta hankintaan, rakennuttamiseen, projektinvalvontaan ja isännöinnintiin. Valaistusverkon isännöinti tarkoittaa valaistusverkon kokonaisvaltaista valvontaa, sen toimintakunnon seurantaa ja huoltoa. Tarjoamme asiantuntijuuttamme kunnille ja kaupungeille, verkkoyhtiöille ja urakoitsijoille.

Infraan liittyvät asiantuntija­palvelumme:

Suunnittelu
Dokumentointi
Valaistusverkon isännöintipalvelut
Rakennuttaminen
Kuntotarkastukset
Projektivalvonta
Mittaukset
Ota yhteyttä

Toni Seppänen

Liiketoimintajohtaja
+358 40 549 9880

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.