Kaikki lähtee tyytyväisistä asiakkaista

Asiakaslähtöisyytemme perustuu aitoon kuuntelemiseen, haastamiseen ja asiakkaan ydinliiketoiminnan ymmärrykseen. Asiakastyytyväisyys on yksi laatumittareistamme sekä työkalu palvelumme jatkuvaan kehittämiseen.

Vahvuutemme on yhdessä tekemisessä ja itsemme haastamisessa, siten takaamme asiakkaillemme laadukkaimman lopputuloksen. Asiantuntijapalveluiden ulkoistamisella asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, säästää resursseja ja kasvattaa kilpailukykyä.

Tutustu työhömme ja asiakaskokemukseen!

Timo Korpelainen, Nivos Verkko Oy
Toimitusjohtaja

Kehitystä kestävällä kumppanuudella

Mäntsäläläinen Nivos tuottaa kuluttajille ja yrityksille asumiseen ja yrittämiseen liittyviä palveluita, kuten energia- ja lämmitysratkaisuja sekä vesi-, lämpö- ja tietoverkkoratkaisuja. Nivos tarvitsi luotettavaa ja yrityksen arvoihin sitoutuvaa kumppania sähköverkostosuunnitteluun. Avuksi löytyi valtakunnallisesti toimiva Insplan.

Marko Manninen, Kajave Oy
Rakennuttajapäällikkö

Yhteistyöllä tehokkuutta toimintaan

Kajave Oy on Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva verkkoyhtiö. Se huolehtii sähköverkkopalveluista eli sähkön toimituksesta, sähköverkon rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä näihin liittyvien palveluiden hankinnoista ja kumppanuuksista.

Asiakkaitamme

Sähköverkot
Infraverkot
Tietoliikenneverkot
Urakointiyhtiöt

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.