Kaikki referenssit
Timo Korpelainen, Nivos Verkko Oy
Toimitusjohtaja

Kehitystä kestävällä kumppanuudella

Mäntsäläläinen Nivos tuottaa kuluttajille ja yrityksille asumiseen ja yrittämiseen liittyviä palveluita, kuten energia- ja lämmitysratkaisuja sekä vesi-, lämpö- ja tietoverkkoratkaisuja. Nivos tarvitsi luotettavaa kumppania sähköverkostosuunnitteluun – avuksi löytyi valtakunnallisesti toimiva Insplan.

“Noudatamme Nivoksella kumppanuusohjelmaa, jossa yhteistyökumppaneillemme on määritelty melko tiukatkin kriteerit. Insplan on vastannut niitä ja halusimmekin lähteä tekemään heidän kanssaan yhteistyötä heti yhtiön perustamisesta lähtien vuonna 2015. Verkostosuunnittelun lisäksi olemme tehneet useita yksittäisiä projekteja”, Nivos Verkot Oy:n johtaja Timo Korpelainen summaa yhteistyön alkutaivalta.

Innovatiiviset uudistajat

Nivokselle on tärkeää luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia, sillä yleensä silloin niistä saadaan irti paras mahdollinen potentiaali. Yksi kumppanuusohjelman kriteereistä on kyky sitoutua Nivoksen arvoihin, haluun kehittyä ja kehittää. Insplan ja Nivos ovatkin onnistuneesti vieneet toistensa toimintaa eteenpäin.

“Meille on tärkeä suunnata katse tulevaan ja kehittää asioita toimivammiksi. Insplanilaisilla on samankaltainen ajatusmaailma ja yhdessä olemme voineet viedä useita asioita eteenpäin. He ovat innovatiivisia, analyyttisiä ja pohtivat mielellään, miten asioita voisi tehdä eri tavalla ja tehokkaammin. Olemme esimerkiksi saattaneet heittää heille yksittäisen ajatuksen, jota he ovat lähteneet edistämään. He työskentelevät monenlaisten toimijoiden kanssa, josta saatua monipuolista kokemusta he hyödyntävät muissakin projekteissa”, Korpelainen kertoo.

Eri toimijoiden kanssa työskentelystä saadun kokemuksen ansiosta Insplan on voinut tuoda uudenlaisia toimintatapoja myös Nivoksen arkeen, mistä Korpelainen on ollut tyytyväinen. Insplanin tapa hyödyntää monipuolisesti tietotekniikkaa ja järjestelmiä on myös ollut edistyksellistä.

Avoimuus avain onnistumiseen

Pitkäaikaisten kumppanien matkaan mahtuu myös haasteita.

“Mutkia on tietysti tullut vastaan, mutta asioihin on aina löytynyt ratkaisu ja kaikista kommelluksista olemme ottaneet opiksi ja menneet yhdessä eteenpäin. Kommunikaatiomme on mutkatonta: olemme voineet kertoa näkemyksemme ja sitä myös kuunneltu”, Korpelainen kiittelee kumppaniaan.

“Insplan on eloisa ja vauhdikas firma, joka pystyy pitämään homman kasassa”, kiteyttää Korpelainen.

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.