Kaikki referenssit
Timo Korpelainen, Nivos Verkko Oy
Toimitusjohtaja

Kehitystä kestävällä kumppanuudella

Mäntsäläläinen Nivos tuottaa kuluttajille ja yrityksille asumiseen ja yrittämiseen liittyviä palveluita, kuten energia- ja lämmitysratkaisuja sekä vesi-, lämpö- ja tietoverkkoratkaisuja. Nivos tarvitsi luotettavaa ja yrityksen arvoihin sitoutuvaa kumppania sähköverkostosuunnitteluun. Avuksi löytyi valtakunnallisesti toimiva Insplan.

“Noudatamme Nivoksella kumppanuusohjelmaa, jossa yhteistyökumppaneillemme on määritelty melko tiukat kriteerit. Insplan on vastannut niitä ja halusimme lähteä tekemään heidän kanssaan yhteistyötä heti yhtiön perustamisesta lähtien vuonna 2015. Verkostosuunnittelun lisäksi olemme tehneet useita yksittäisiä projekteja”, Nivos Verkot Oy:n johtaja Timo Korpelainen kertoo yhteistyöstä.

Innovatiiviset uudistajat

Nivokselle on tärkeää luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia, sillä silloin päästään parhaisiin tuloksiin. Yksi kumppanuusohjelman kriteereistä on kyky sitoutua Nivoksen arvoihin: haluun kehittyä ja kehittää. Insplan ja Nivos ovat onnistuneesti vieneet toistensa toimintaa eteenpäin.

“Meille on tärkeä suunnata katse tulevaan ja kehittää toimintaamme. Insplanilaisilla on samankaltainen ajatusmaailma ja yhdessä olemme voineet viedä useita tärkeitä asioita eteenpäin. He ovat innovatiivisia, analyyttisiä ja pohtivat mielellään, miten asioita voisi tehdä eri tavalla ja tehokkaammin. Olemme saattaneet heittää heille yksittäisen ajatuksen, jota he ovat lähteneet edistämään. Insplan työskentelee monenlaisten toimijoiden kanssa, josta saatua monipuolista kokemusta he hyödyntävät muissakin projekteissa”, Korpelainen kertoo.

Insplanin laaja-alainen kokemus on tuonut uudenlaisia toimintatapoja myös Nivoksen arkeen, josta Korpelainen kiittelee kumppaniaan. Yksi esimerkki on Insplanin tapa hyödyntää monipuolisesti tietotekniikkaa ja järjestelmiä.

Avoimuus avain onnistumiseen

Pitkäaikaisten kumppanien matkaan mahtuu myös haasteita.

“Mutkia on tietysti tullut vastaan, mutta asioihin on löytynyt aina ratkaisu ja kaikista kommelluksista olemme ottaneet opiksi ja menneet yhdessä eteenpäin. Kommunikaatiomme on mutkatonta: olemme voineet kertoa näkemyksemme ja sitä myös kuunneltu”, Korpelainen kiittää ja jatkaa:

“Insplan on eloisa ja vauhdikas firma, joka pitää homman kasassa!”

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.