Vastuullisen verkkoinfran edelläkävijä

Sähköjärjestelmämme muodostuu voimalaitoksista sekä kanta-, alue- ja jakeluverkoista. Ylläpidämme tämän yhteiskunnallisesti kriittisen järjestelmän toimivuutta laadukkailla sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen asiantuntijapalveluilla. Laaja-alainen osaamisemme kattaa verkkojen elinkaaren täydellisesti aina suunnittelusta rakennuttamiseen, kunnonhallintaan ja projektinjohtoon. Olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa valtakunnallisesti erilaisia projekteja, joiden ytimessä on kestävä ja toimiva Suomi.

Insplan lukuina

Perustettu vuonna
2015
n. 100
työntekijää vuonna 2023
Kiinteä toimipiste
9
kaupungissa
Etätoimipiste
16
kaupungissa
2000 km
suunniteltua verkkoa vuosittain
100 000 kpl
tarkastettua pylvästä vuosittain
Kiinteät toimipisteet
Etätoimipisteet
Kuva tuulivoimaloista, Insplan Oy
Missiomme

Luomme toimivan yhteiskunnan peruspilareita

Tehtävämme on luoda Suomeen kestävä energia- ja tietoliikenneinfra. Ulkoistamalla asiantuntijapalvelut meille asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Olemme turvallinen ja inspiroiva työnantaja.

Visiomme

Alan markkinajohtaja

Olemme energia- ja tietoliiikenneverkkojen asiantuntijapalveluiden johtava toimija ja halutuin työnantaja.

Arvomme

Laatu

syntyy huolellisuudesta, osaamisen jatkuvasta kehittämisestä ja mittaamisesta. Tavoitteemme on luoda pitkiä ja pysyviä asiakassuhteita – saavutamme ne laadukkaalla ja odotukset ylittävällä yhteistyöllä.

Luotettavuus

on asioiden ennakoimista, läpinäkyvyyttä ja lupausten pitämistä. Luottamus on työyhteisömme kantava voima.

Vastuullisuus

merkitsee meille vastuun ottamista omasta työstä, asiakkaista ja ympäristöstä. Välitämme toisistamme, sillä hyvinvoiva henkilökunta on tärkein voimavaramme ja samalla avain onnistuneeseen asiakaskokemukseen. Olemme ympäristövastuullinen yritys ja kannamme vastuumme kestävästä yhteiskunnasta panostamalla uusiutuviin ja älykkäisiin energialähteisiin ja -ratkaisuihin.

Tarina

Suunnittelupöydältä dataksi, sähköksi ja valoksi jokaiselle suomalaiselle

Auringon säteet katoavat taivaanrannan taakse, maisema muuttuu mustaksi. Katuvalot napsahtavat päälle luoden valoa kännykkäänsä keskittyneen tielle.

"

Itsemme haastaminen on tekemisemme edellytys – vain siten voimme kasvaa ja kehittyä.

Yllä oleva kiteyttää olemassaolomme tarkoituksen: tehtävämme on tehdä työtä, jolla on jokaiselle suomalaiselle merkitys. Työmme lopputulos on monelle itsestäänselvyys, se huomataan vasta silloin, kun sitä ei ole – ilman sähköä ja dataa ei yhteiskuntamme pyöri.

Insplanin juuret ulottuvat Porvooseen vuoteen 2015, jolloin veljekset Mika ja Toni Seppänen päättivät toteuttaa haaveensa omasta yrityksestä. Unelma on eletty todeksi kasvattamalla yrityksestä valtakunnallisesti toimiva organisaatio, jossa työntekijöiden hyvinvointi on kaiken lähtökohta. Veljeksille on aina ollut itsestäänselvyys, että työnantaja tukee henkilökuntaansa, (eli perhettään, kuten Insplanilla tavataan ajatella) niin ylä- kuin alamäissä. Työsuhteet perustuvat luottamukseen ja asiantuntijuuteen, ja esimerkiksi etätyön tekeminen on ollut arkipäivää jo vuosia. Siten on pystytty rakentamaan osaajaverkosto, joka työskentelee asiakkaidemme rinnalla ympäri Suomen.

Luottamus peilautuu myös asiakassuhteisiin – asiakkaat arvostavat Insplanin välittävää ja ammattimaista tekemistä sekä vastuunottokykyä, joka mahdollistaa heille täyden keskittymisen omaan ydinliiketoimintaansa. Vaihtelevat projektit ovat tehneet osaamisesta poikkeuksellisen rautaista ja muokanneet taitoa taivuttaa prosesseja juuri kunkin asiakkaan näköiseksi. Luottamukseen perustuva yhteisöllinen yrityskulttuuri sallii matalan organisaatiorakenteen – asiakkaalle tämä näkyy mutkattomana tekemisenä ja nopeana reagointikykynä.

Vuosien varrella alkuperäinen unelma merkityksellisen työn tekemisestä muodostaa edelleen ytimen, mutta sen päälle on kasvanut kerroksia, uusia visioita, joista kestävän Suomen rakentaminen vastuullisesti on yksi suurimmista. Kasvun takaavat kumppanuudet antavat mahdollisuuden panostaa uusiutuviin energialähteisiin sekä erilaisiin älyratkaisuihin.

Itsemme haastaminen on tekemisemme edellytys – vain siten voimme kasvaa ja kehittyä.

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.