Ainutlaatuinen ura energiainfran parissa

Merkityksellinen työ, reilut työkaverit ja mahdollisuus kehittyä: siihen kiteytyy työ Insplanilla! Voit olla urasi alussa tai kokeneempi konkari, taustallasi ei ole väliä – etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tutustu siis arkeemme ja jätä hakemus; voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos et löydä sopivaa paikkaa!

Tutustu insplanilaisten arkeen

Janne Salokannel, Insplan
Kunnossapito

Avoin työyhteisö luo edellytykset onnistumiseen

Pitkän kokemuksen alalta omaava Janne Salokannel on aloittanut Insplanilla tänä vuonna kunnossapitopäällikkönä. Janne on liittynyt Insplanin kasvavaan asiantuntijajoukkoon tukemaan sekä jo olemassa olevia palvelutoimintoja, että kehittämään uusia toimintakokonaisuuksia.

Mila Laisila, Insplan
Verkkotietoasiantuntija

Lämminhenkinen työyhteisö työntekijöiden tukena

Insplanilla vuodesta 2018 verkkotietoasiantuntijan tehtävässä työskentelevä Milla Laisila arvostaa työyhteisössään tiiviyttä ja lämminhenkisyyttä. Organisaatio on matala ja yritysjohto tuntee työntekijänsä – kommunikointi tittelistä riippumatta on avointa ja helppoa.

Mikael Fransman, Insplan
Aluepäällikkö

Kutsumus­ammatissa rakentamassa parempaa yhteiskuntaa

Etelä-Suomen aluepäällikkönä työskentelevä Mikael Fransman on Insplanilla kutsumusammatissaan. Hän on saanut kokea läpileikkauksen alasta työskennellessään niin lapiohommissa, asennus- ja suunnittelutehtävissä kuin nykyisessä esihenkilön tehtävässään.

Marko Kokkonen, Insplan
Itä-Suomen aluepäällikkö

Työnantaja tukena elämän pyörteissä

Suunnittelureissulla kyytiin tulevia metsästyskoiria, villeistä ideoista syntyviä täysin uusia palveluhaaroja ja tiukkojen tilanteiden taklausta avoimella kommunikaatiolla – Marko Kokkosen työ Insplanilla on vauhdikasta! Hän ei osaa nimetä yhtä parasta asiaa työssään Insplanilla, mutta eniten inspiroi myyntityö ja uusien palveluiden konseptointi.

Jouni Tanskanen, Insplan
Projektipäällikkö

Vastuu ja vapaus tuo kepeyttä työn tekemiseen

Jouni Tanskanen työskentelee projektipäällikkönä Insplanilla. Monipuolinen tehtävä tarjoaa Tanskaselle mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuden nähdä työssään oman käden jälki.

Teemu Karonen, Insplan
Controller

Luottamusta vaaliva yrityskulttuuri

Insplanilla controllerina työskennellyt Teemu Karonen viihtyi Insplanilla monipuolisissa tehtävissä neljä vuotta. Hän aloitti kesätyössä luvitusassistenttina, poikkesi hetkeksi mobiiliverkkojen pariin ja sai lopulta koulutustaan vastaavan controllerin tehtävän.

Työpaikka & kulttuuri

Tarjoamme sinulle modernit työkalut, innostavan työympäristön ja monipuoliset työtehtävät. Olemme vastuullinen työnantaja ja tuemme henkilökuntamme hyvinvointia monin eri tavoin. Meillä työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksemme kehittämiseen ja me puolestaan takaamme mahdollisuuden urakehitykseen talon sisällä. Etätyöskentely on ollut meille arkipäivää aina yrityksen perustamisesta asti.

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.