Sähköasemat

Työskentelemme kanta-, alue- ja verkkoyhtiöiden asiantuntijoina sähköasemien suunnittelussa, rakennuttamisessa sekä ylläpitoon liittyvässä kunnonhallinnassa.

Sähköasemat ovat sähköverkon yhdistäviä solmukohtia: ne muuntavat sähkön jakeluverkkoon sopivaksi ja varmistavat, että verkko ja jakelu säilyy turvallisena ja toimintavarmana. Energiamurroksen myötä sähköasemia uusitaan ennätystahtia. Myös tuulivoiman lisääntyminen vaatii uusien sähköasemien rakentamista.

Työskentelemme kanta-, alue- ja verkkoyhtiöiden asiantuntijoina sähköasemien suunnittelussa, rakennuttamisessa sekä ylläpitoon liittyvässä kunnonhallinnassa. Suunnittelemme sähköasemien uudiskohteita ja modernisoimme olemassa olevia. Koska sähköasemilla on kriittinen rooli sähkönjakelussa, ne vaativat jatkuvaa kunnossapitoa sekä laitteistojen ja järjestelmien uusimista.

Sähköasemiin liittyvät asiantuntija­palvelumme:

Suunnittelu
Dokumentointi
Rakennuttaminen
Kunnossapito
Projektivalvonta
Mittaukset
Ota yhteyttä

Mika Seppänen

Toimitusjohtaja
+358 50 543 9888​

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.