Sähköverkot

Työskentelemme sähkönjakeluverkkojen parissa niin maalla, merellä kuin ilmassa. Teemme sähköverkkoihin liittyvää yleis-, verkosto-, rakenne- ja maastosuunnittelua asiakkaan tarpeet huomioiden.

Työskentelemme sähkö- ja jakeluverkkojen parissa niin maalla, merellä kuin ilmassa. Tulevaisuuden verkoilta vaaditaan älyä, joka varmistaa turvalliset, molempiin suuntiin sähköä siirtävät verkot. Suunnittelemme kokonaisvaltaiset ja kestävät ratkaisut, jotka takaavat toimintavarmuuden myös tulevaisuudessa.

Autamme sinua sähköverkkojen elinkaaren kaikissa vaiheissa: suunnittelussa, valvonnassa, rakennuttamisessa, mittaamisessa, dokumentoinnissa ja kunnossapidossa. Hoidamme myös maankäyttöön liittyvät neuvottelut ja lupa-asiat ammattitaidolla. Palvelumme kattavat sekä pien- että suurjännitteiset jakeluverkot niin kaupunkiympäristössä kuin haja-asutusalueilla.

Sähköverkkoihin liittyvät asiantuntija­palvelumme:

Suunnittelu
Dokumentointi
Rakennuttaminen
Kunnossapito
Projektivalvonta
Mittaukset
Ota yhteyttä

Toni Seppänen

Liiketoimintajohtaja
+358 40 549 9880

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.