IoT Vahti

Insplan IoT Vahti on harppaus kohti älykkäämpiä verkkoja: se tarjoaa reaaliaikaista tietoa sähköverkon kunnosta ja ennaltaehkäisee häiriöitä. Käytännössä tämä tarkoittaa ajan ja rahan säästöä verkon omistajalle ja toimintavarman, katkottoman sähkönjakelun kuluttajalle.

IoT Vahti kuvituskuva, Insplan Oy

IoT-anturit mittaavat sähköverkon tilaa reaaliaikaisesti. Ne voidaan asentaa esimerkiksi ilmajohtoihin, muuntamoihin tai erilaisiin katkaisijoihin, joissa anturit hälyttävät mm. sähköverkon lämpötilamuutoksista, sähköpylvään kallistumisesta, sähkökaappien lämpötilamuutoksista tai tykkylumen painamista ilmajohdoista.

Insplan Vahti seuraa sähköverkon toimintaa koko sen elinkaaren ajan. Sensorin antaman datan avulla verkon huoltotoimenpiteet voidaan ajoittaa oikein, joka mahdollistaa parhaimmillaan kustannussäästöt ja tuo tekemiseen suunnitelmallisuutta ja tehokkuutta.

Toimimme Digitan IoT-tuotteen jakelijana valtakunnallisesti. Vahti-palvelu hyödyntää Digitan valtakunnallista LoRaWan-verkkoa, joka on tarkoitettu nimenomaan langattomaan ja energiatehokkaaseen tiedonsiirtoon.

Toimitamme palvelun avaimet käteen -periaatteella: teemme hankesuunnitelman, laskemme käyttöönotto- ja materiaalikustanukset, asennamme IoT Vahdin sekä hoidamme järjestelmän ylläpidon. Varmistamme myös tiedonsiirtokyvykkyyden ja integraatiot muihin järjestelmiin.

Ota yhteyttä

Janne Salokannel

Liiketoimintavastaava
+358 50 342 6380

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.