Kaikki referenssit
Marko Manninen, Kajave Oy
Rakennuttajapäällikkö

Yhteistyöllä tehokkuutta toimintaan

Kajave Oy on Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva verkkoyhtiö. Se huolehtii sähköverkkopalveluista eli sähkön toimituksesta, sähköverkon rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä näihin liittyvien palveluiden hankinnoista ja kumppanuuksista.

“Tarvitsimme tekijöitä ja osaamista tarkastusten tekoon ja kunnossapidon suunnitteluun, jota ryhdyimme tekemään yhdessä Insplanin kanssa. Myöhemmin meille tuli tarve löytää projektinvalvontaan osaava kumppani, joka hallitsee hyvin esimerkiksi hankkeiden valvontaan liittyvät tehtävät”, kertoo Kajaven käytönjohtaja Marko Manninen yhteistyön alusta.

Uuden kilpailutuksen kautta yritykset solmivat uuden, kolmivuotisen sopimuksen sähkönjakelu- ja alueverkon kunnossapitotarkastusten, kunnossapidon suunnittelun ja projektinvalvonnan osalta.

Kyky kiikaroida tulevaisuuteen

Ennen yhteisiä ensisäveliä Manninen kävi muiden tiimiläisten kanssa tarkkaan läpi eri toimijoita. Prosessi jatkui peilaamalla kandidaattien tarjoamia palveluita tarpeisiin. Insplan osoittautui nappivalinnaksi, sillä yritys on onnistunut vastaamaan vaatimuksiin halutulla tavalla. He ovat myös pystyneet tuottamaan lisäarvoa jalkauttamalla uusia toimintatapoja yhteisiin projekteihin. Manninen kuvailee Insplania asiakaslähtöiseksi:

“He huomioivat vaatimuksemme hyvin ja ottavat huomioon myös mahdollisia tulevaisuuden tarpeitamme. Samalla he kehittävät toimintaansa vaatimustemme mukaan. Tämä auttaa myös meitä viemään toimintaamme oikeaan suuntaan.”

Yhteistyöllä tehokkuutta ydintekemiseen

Insplanin kanssa tehty yhteistyö on Mannisen mukaan tuonut lisää tehokkuutta heidän toimintaan ja uusia kehitysideoita. Kumppanuuden myötä kajavelaiset ovat voineet keskittyä paremmin moniin eri tehtäviin, joihin ei aiemmin jäänyt riittävästi aikaa.

“Insplan on ollut luotettava kumppani, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. He ovat pitäneet kiinni siitä, minkä ovat luvanneet ja hoitaneet heiltä tilaamamme palvelut hyvin!”

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.