Kaikki uutiset

Insplan Oy hankkii Kartometria Finland Oy:n koko osakekannan

Insplan Oy ja Kartometria Finland Oy ovat sopineet osakekaupasta, jossa koko osakekanta siirtyy Insplan Oy:n omistukseen 31.5.2023. Tämän strategisen liiketoimintakaupan myötä Insplan Oy vahvistaa asemaansa energiainfran asiantuntijana ja laajentaa palveluvalikoimaansa kartoitus-, dokumentointi- ja kaapelinäyttöpalveluihin.

Kartometria Finland Oy:n kartoitus- ja dokumentointipalvelut sekä kaapelinäyttöpalvelut tietoliikenne- ja sähköverkkoprojekteihin siirtyvät Insplan Oy:n palveluvalikoimaan. Lisäksi kaupan myötä Kartometria Finland Oy:n henkilöstö tulee vahvistamaan yrityksen osaavaa tiimiä.

”Toteutunut kauppa tukee Insplan Oy:n kasvustrategiaa. Voimavarojemme yhdistäminen mahdollistaa entistä paremman kokonaispalvelun asiakkaillemme samalta toimijalta, sekä tuo synergiaetuja, kun molemmilla yrityksillä on sama toimintaympäristö”, kommentoi Insplan Oy:n varatoimitusjohtaja Mika Seppänen.

”Tämä liiketoimintakauppa mahdollistaa entistä laaja-alaisemmat ja kokonaisvaltaisemmat palvelut asiakkaillemme, sekä antaa meille myös uuden kasvualustan ja tukee yrityksen kasvua myös uusiutuvan energian sektorilla”, jatkaa Seppänen.

”Insplan Oy:ssä meillä on laajat mahdollisuudet kehittää palveluntarjontaamme lisääntynein resurssein, mikä tarkoittaa entistä laaja-alaisempaa ja varmempaa palvelua asiakkaillemme. Tällä kaupalla varmistamme henkilöstöllemme jatkuvan mahdollisuuden kehittymiseen ja tarjoamme heille nykyaikaisimmat työkalut. Olemme myös jatkossa koko Suomen alueella toimiva työnantaja alan ammattilaisten keskuudessa. On hienoa päästä osaksi Insplan Oy:tä” Mikko Aarnisalo sanoo.

Insplanissa työskentelee kaupan jälkeen noin sata energia- ja tietoliikenneinfran asiantuntijaa.

Lisätietoja:

Markus Väyrynen
Puh: 040 822 6300
markus.vayrynen@insplan.fi

Mikko Aarnisalo
Puh: 050 517 2727
mikko.aarnisalo@kartometria.fi

Mika Seppänen
Puh: 050 543 9888
mika.seppanen@insplan.fi

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.