Kaikki uutiset

Insplan Oy ja G42 Services Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta 1.3.2023

Kaupan myötä G42 Services Oy:n sähköverkkojen tarkastus- ja suunnitteluliiketoiminta sekä palveluksessa oleva henkilöstö siirtyy Insplanille. G42 Services Oy:n omistaja Niko Kuronen jatkaa Insplanilla tiimityönjohtajana.

”Toteutunut kauppa on yritysten pitkän ajan yhteistyön tulosta ja tukee Insplanin kokonaisvaltaista kunnossapitokokonaisuutta. Vahvistamme asemaamme verkostotarkastuksen kärkenä Suomessa. Voimavarojen yhdistämisellä turvaamme asiakkaillemme riittävät asiantuntijaresurssit monipuolisten palvelujen toteutukselle. Samalla mahdollistamme laaja-alaiset työtehtävät siirtyvälle henkilöstölle”, Insplanin kunnossapitoliiketoiminnan johtaja Janne Salokannel toteaa.

”Olen tehnyt töitä Insplanin Mika Seppäsen kanssa jo reilut kymmenen vuotta, aivan Insplanin alkumetreistä lähtien, joten tällainen kauppa oli luontainen jatkumo jo ennestään tiiviiseen yhteistyöhön. Henkilökohtaisesti kaipasin mahdollisuuksia päästä kehittämään toimintaa ja halusin uusia ammatillisia haasteita. Mielestäni Insplan on talona ja kasvavana työnantajana sellainen, joka vastaa parhaiten tavoitteitani. Ei voi myöskään olla mainitsematta G42:n ja Insplanin henkilöstöä, jotka ovat vuosien ja eri projektien aikana tutustuneet toisiinsa erinomaisesti. Miksi ei rakennettaisi yhteistä tulevaisuutta tuttujen kavereiden kanssa?”, toteaa G42 Services Oy:n toimitusjohtaja Niko Kuronen.

Lisätietoja:

Janne Salokannel
Liiketoimintajohtaja, kunnossapito, Insplan Oy
Puh. 050 342 6380

Niko Kuronen
Toimitusjohtaja, G42 Services Oy
Puh. 044 7424242,

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.