Kaikki uutiset

Insplan panostaa voimajohtobisneksellä vihreään

Ilmastonmuutos, ilmastotavoitteet ja energiamurros asettavat energiantuotannolle aivan uudenlaisia tarpeita, jonka vuoksi energiantarve tulee kasvamaan voimakkaasti. Tulevaisuuden energiajärjestelmä hyödyntää vahvasti puhtaampaa, vihreää energiaa, kuten tuulivoimaa. 

– Haluamme olla rakentamassa hiilineutraalimpaa Suomea. Otamme askeleen sitä kohti laajentamalla toimintaamme voimajohtojen ja sähköasemien asiantuntijapalveluihin, kertoo Insplanin toimitusjohtaja Mika Seppänen uusista tuulista.

Insplanin asiantuntijapalvelut tukevat voimajohtojen ja sähköasemien elinkaaren kaikkia vaiheita. Voimajohtopalvelut on tuulivoimarakentajien lisäksi suunnattu verkko- ja kantaverkkoyhtiöille sekä urakointi- ja konsulttiyhtiöille. Sähköasemiin liittyvissä asiantuntijapalveluissa palvellaan jakelu- ja kantaverkkoyhtiöitä sekä niin ikään tuulivoimarakentajia.

Uusi aluevaltaus tuo kasvua

Uuden aluevaltauksen tarkoituksena on ilmastotavoitteiden lisäksi laajentaa Insplanin tarjoomaa. Se helpottaa asiakkaiden elämää entisestään, kun saman katon alta saa aiempaa kattavammin alan asiantuntijapalveluita.

– Voimme esimerkiksi tuottaa tuulivoimala-alueille voimajohtopalveluiden lisäksi tietoliikenneverkon, joka siirtää reaaliaikaisesti tietoa käyttökeskukseen, Seppänen kertoo yrityksensä kokonaisvaltaisuudesta. 

Insplan on jo vahvistanut osaamistaan rekrytoinneilla sekä tekemällä liiketoimintajärjestelyitä verkkoyhtiö Kajaven kanssa. 

– Panostaminen uuteen liiketoimintaan tukee myös omaa kasvuamme. Samalla harppaamme kohti visiotamme olla alan johtava asiantuntijatalo, Seppänen summaa. 

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.