Kaikki uutiset

Insplan Suomen Tuulivoimayhdistyksen jäseneksi

Olemme liittyneet Suomen Tuulivoimayhdistyksen jäseneksi! Jäsenyys tukee strategiaamme, jossa vastuullisuus on keskiössä.

Suomen Tuulivoimayhdistys on tuulivoima-alan edunvalvontajärjestö, jonka tarkoituksena on rakentaa suomalaisille puhdasta ja turvallista omaa energiantuotantoa. Yhdistys kokoaa yhteen tuulivoima-alasta kiinnostuneita yksityishenkilöitä, yrityksiä ja muita tahoja.

”Vastuullisuus on Insplanin strategian ytimessä ja panostamme työssämme vahvasti uusiutuvaan energiaan. Suomen Tuulivoimayhdistyksen jäsenyys on luonnollinen osa toimintamme kehittämistä, sillä sen avulla saamme ajankohtaista tietoa alalta. Saamme myös mahdollisuuden verkostoitua muiden toimijoiden kanssa, sillä yhdistys pitää rekisteriä tuulivoimatilaajista ja alan osajista. Jäsenyys takaa meille hyödyllistä tietoa suunnitteilla ja rakenteilla olevista hankkeista”, Insplanin toimitusjohtaja Mika Seppänen kertoo jäsenyydestä.

Kuva: Suomen Tuulivoimayhdistys ry.

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.