Kaikki uutiset

Ympäristöpalveluiden johtoon uutta näkemystä sekä kokemusta.

Katja Oksala aloittaa 1.1.2024 Insplanissa ympäristöpalveluista vastaavana johtajana.

Katjan tehtävänä on käynnistää ja kehittää ympäristöpalveluita erityisesti uusiutuvan energian toimijoille sekä sähköverkkoasiakkaillemme. Palveluiden kehittämisen lisäksi Katja tulee toimimaan vahvasti asiakasrajapinnassa vastaten mm. YVA-projektien toteutuksesta.

Katjalle on kertynyt monipuolinen työkokemus energiateollisuudessa, kuntien ympäristöviranomaisen tehtävissä sekä konsulttiyritysten palveluksessa. Hänellä on vahvaa osaamista projektien tehokkaasta läpiviennistä, asiakaskokemuksesta, vastuullisuudesta sekä ympäristö-, laatu- ja turvallisuusjärjestelmistä. Edellisissä tehtävissään Katja on vastannut myös uusiutuvan energian ympäristöprojekteista mukaan lukien YVA-prosessien kehittäminen ja läpivienti. Katjan johdolla pystymme tarjoamaan jatkossa asiakkaillemme entistä laajemmin uusiutuvan energian asiantuntijapalveluita sekä muita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjä HSEQ-palveluita.

Katja kommentoi uutta roolia sanoen: ”On hienoa päästä osaksi Insplanin kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota ja olla jo heti alkuvaiheessa mukana kehittämässä uusia palveluita. Tässä tuntee aidosti tekevänsä merkityksellistä työtä. Odotan, että pääsen keskustelemaan asiakkaiden kanssa ja kuulemaan, minkälaisia tarpeita heillä on ympäristöpalveluiden osalta. Insplanin vahvuutena on se, että olemme joustava ja ketterä sekä haluamme aidosti kuunnella asiakkaidemme tarpeita.”

Varatoimitusjohtaja Mika kommentoi: ”On hienoa, että Katja liittyy joukkoomme. Uskomme vahvasti siihen, että hänen osaamisensa ja panoksensa mahdollistavat meille entistä paremman kyvyn vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi Katjan mukana tuleva asiantuntemus ympäristövaikutusarvioinneista avaa meille uusia mahdollisuuksia palveluidemme laajentamiseen. Odotamme innolla yhteistä työskentelyä ja sitä, mitä voimme saavuttaa yhdessä.”

Toivotamme Katjan lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme ja odotamme innolla yhteistä matkaa kohti parempaa asiakaspalvelua ja menestystä!

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.