Kaikki uutiset

Saimaa Solutions Oy:n UAV- ja sähköverkkoliiketoiminta Insplan Oy:lle

Insplan Oy ja Saimaa Solutions Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta 22.2.2023. Kaupan myötä Saimaa Solutionsin UAV-konsultointi- ja energia-alan suunnittelupalvelut siirtyvät Insplanille. Samalla myös Saimaa Solutionsin omistaja Jussi Partanen siirtyy Insplanin palvelukseen kehitysasiantuntijaksi.

Liiketoimintakauppa tukee Insplanin strategiaa toimia valtakunnallisesti johtavana energiainfran asiantuntijana.

”Kaupan sekä Jussin mukaan tulolla vahvistamme osaamistamme kunnossapidon liiketoiminnassa ja omaisuuden hallinnan sektorilla. Lisäksi harppaamme ison askeleen erityisesti UAV- ja lentotarkastustoimintamme kehityksessä. Vahvistamme valmiuksiamme vastata energia-alan murrokseen ja sen tuomaan haasteeseen löytää entistä tehokkaampia tapoja valvoa sekä tarkastaa sähköverkkoa. Kauppa tukee hyvin myös muun liiketoimintamme kehittämistä”, liiketoimintajohtaja Janne Salokannel toteaa

”Odotan innolla ja mielenkiinnolla alkavaa yhteistyötämme. Insplanin ja Saimaa Solutionsin palvelut tukevat hyvin toisiansa. Kaupan myötä pääsen keskittymään täysipainoisesti palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen mihin Insplan tarjoaa erinomaisen toimintaympäristön”, Jussi Partanen toteaa.

Lisätietoja:

Janne Salokannel
Liiketoimintajohtaja, kunnossapito
Puh. 050 342 6380
janne.salokannel@insplan.fi

Jussi Partanen
Kehitysasiantuntija
Puh. 040 676 1796
jussi.partanen@insplan.fi

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.