Kaikki uratarinat
Mila Laisila, Insplan
Verkkotietoasiantuntija

Lämminhenkinen työyhteisö työntekijöiden tukena

Insplanilla vuodesta 2018 verkkotietoasiantuntijan tehtävässä työskentelevä Milla Laisila arvostaa työyhteisössään tiiviyttä ja lämminhenkisyyttä. Organisaatio on matala ja yritysjohto tuntee työntekijänsä – kommunikointi tittelistä riippumatta on avointa ja helppoa.

Mila Laisila

“Olen siirtynyt taloushallinnon töistä sähköverkon dokumentoijaksi. Dokumentoin mm. käyttöönotettavaa verkkoa järjestelmään, lisäksi tallennan digitaaliseen muotoon maaurakoitsijoiden käsin tekemiä karttoja. Työ vaatii tarkkuutta, sillä kaapeleiden oikea sijainti dokumentoidaan metrin tarkkuudella maastossa mitatun aineiston mukaan. Kun kaikki tiedot on siirretty järjestelmiin, lasketaan vielä lopuksi yksiköitä yhteen, saadaanko sama määrä, kuin mitä tilaaja on ilmoittanut. Työketjun lopussa on vanhan verkon purkaminen”, Laisila kertoo arjestaan Insplanilla.

“Työssäni on parasta kanssakäyminen asiakkaiden ja tilaajien kanssa sekä monipuoliset työtehtävät, kun kaikki projektini ovat eri vaiheissa. Pystyn myös itsenäisesti järjestämään päivän kulun töiden suhteen”, Laisila jatkaa.

Työntekijöiden hyvinvointi etusijalla

Laisila oli kuullut ennakkoon, että työntekijöiden hyvinvointi on yhtiölle tärkeä ja siihen panostetaan:

“Toimivan työyhteisön, etätyömahdollisuuden ja vapaa-ajan liikuntaan kannustavan ilmapiirin lisäksi pidän siitä, että ideoita asioiden kehittämiseen kuunnellaan ja myös toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Ja vaikka olisi ajoittain kiire, aina saa silti apua. Matalan organisaation koen vaikuttavan siihen, että saan esimiehiltä tukea myös omiin haasteisiin.”

Laisila kertoo myös palautteen saamisen merkityksellisyydestä:

“Ensimmäistä kertaa olen saanut positiivista palautetta työurallani. Oli hienoa kuulla, että on jossain onnistunut!”

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.