Kaikki uratarinat
Teemu Karonen, Insplan
Controller

Luottamusta vaaliva yrityskulttuuri

Insplanilla controllerina työskennellyt Teemu Karonen viihtyi Insplanilla monipuolisissa tehtävissä neljä vuotta. Hän aloitti kesätyössä luvitusassistenttina, poikkesi hetkeksi mobiiliverkkojen pariin ja sai lopulta koulutustaan vastaavan controllerin tehtävän.

“Viihdyin Insplanin nuorekkaassa kulttuurissa ja siellä on ollut parhaat työkaverini. Olisin jatkanut siellä varmasti pidempäänkin, mutta eteeni aukeni työtarjous, jota en voinut ohittaa – Insplania haluan kuitenkin suositella vilpittömästi työpaikaksi kaikille”, Karonen kertoo.

Tasavertaisuutta ikään katsomatta

Insplanin kulttuurissa näkyi luottamus, joka on myös yksi yrityksen arvoista. 

“Luottamus näkyi vapautena tehdä työt haluamallaan tavalla, kunhan ne tulivat hoidettua. Virheistä ei tuomittu vaan kannustettiin jakamaan kokemuksia, jotta kaikki voisivat oppia. Yhtä lailla onnistumiset huomioitiin positiivisella palautteella.”

Luottamus näkyi myös mahdollisuuksina, joita yrityksessä annetaan ikään katsomatta:

“Nuoresta iästä huolimatta koin Insplanilla tasavertaista kohtelua ja minulle annettiin mahdollisuuksia – meillä ei cv:tä kytätä, säntillinen ja luotettava tapa hoitaa hommia riittää. Yksi mieleenpainuva tilanne urallani oli, kun pääsin nuorena vastavalmistuneena tradenomina mukaan liiketoimintakauppaan. Koin tämän todellisena luottamuksen osoituksena työnantajaltani.”

Oivalluksia ja opastusta

Karoselle on tärkeää, että hän voi työssään vaikuttaa asioihin: 

“Raportteja katsomalla ymmärrän, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei – jaoin tätä tietoa aktiivisesti eteenpäin muille kehittääkseni liiketoimintaamme. Työpäivän kohokohta oli se, kun oivalsin numeroista jotain olennaista.”

“Jokainen päivä sisäisessä laskennassa oli erilainen ja työtehtävät vaihtelevia. Päivät pitivät sisällään laskujen hyväksymistä ja päivittäisiä taloushallintoon liittyviä rutiinihommia, hallitusraportin valmistelu oli puolestaan yksi kuukausittain toistuva tehtävä. Toimin myös sisäisenä toiminnanohjausjärjestelmämme tukihenkilönä, konsultoin ja opastin työntekijöitämme. Kävin paljon keskusteluita johdon kanssa ja analysoin lukuja”, Karonen kertoo työpäivistään.

“Insplanilla on rennon letkeä meininki, jossa ei turhia jäykistellä ja kauluspaidankin voi jättää kaappiin. Insplanilla on ollut parhaat työkaverini, siellä on hyviä tyyppejä töissä!”

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.