Kaikki uratarinat
Teemu Karonen, Insplan
Controller

Luottamusta vaaliva yrityskulttuuri

Teemu Karonen päätyi luvitusassistentin kesätyöstä vuonna 2018 nykyiseen koulutusta vastaavaan controllerin tehtäväänsä Insplanille. Välissä hän ehti työskennellä mobiiliverkkojen parissa. Karonen viihtyy monipuolisessa työssään.

“Jokainen päivä sisäisessä laskennassa on erilainen ja työtehtävät vaihtelevia. Päivät pitävät sisällään mm. laskujen hyväksymistä ja päivittäisiä taloushallintoon liittyviä rutiinihommia. Mm. hallitusraportin valmistelu on yksi kuukausittain toistuva tehtävä. Toimin myös sisäisenä toiminnanohjausjärjestelmämme tukihenkilönä, konsultoin ja opastan työntekijöitämme. Käyn paljon keskusteluita johdon kanssa ja analysoin lukuja.”

Mahdollisuuksia ikään katsomatta

Karosen työpäivän kohokohta on se, kun hän oivaltaa numeroista jotain olennaista: “Raportteja katsomalla ymmärrän, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei – jaan tätä tietoa eteenpäin kehittääkseni liiketoimintaamme.”

Karonen kokee tärkeäksi mahdollisuuden vaikuttaa asioihin työssään. Merkityksellistä on myös luottamus, joka on yksi yhteisöä kannattelevista arvoista. Se näkyy mm. vapautena tehdä työnsä haluamallaan tavalla, kunhan hommat tulevat hoidettua. Jos virheitä tulee, niistä ei tuomita eikä syytellä – onnistumisista annetaan hyvää palautetta.

“Nuoresta iästäni huolimatta olen kokenut tasavertaista kohtelua ja minulle on annettu mahdollisuuksia – meillä ei CV:tä kytätä, säntillinen ja luotettava tapa hoitaa hommia riittää. Yksi mieleenpainuva tilanne urallani on ollut, kun pääsin nuorena vastavalmistuneena tradenomina mukaan liiketoimintakauppaan – koin tämän todellisena luottamuksen osoituksena työnantajan taholta.”

Karonen viihtyy Insplanin nuorekkaassa yrityskulttuurissa:

“Meillä on rennon letkeä meininki, jossa ei turhia jäykistellä ja kauluspaidankin voi jättää kaappiin. Työkavereiden kanssa on hauskaa, sillä meillä on hyviä tyyppejä töissä!”

Miten voimme auttaa sinua?

Täytä tietosi alle ja jätä meille viesti – olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! Kerro myös, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse vai sähköpostitse.